Помните ли Галя Христова от балет Сатен“? бившата балерина на

...
Помните ли Галя Христова от балет Сатен“? бившата балерина на
Коментари Харесай

Помните ли Галя от балет „Сатен“? Ето какво житейско разочарование изживя бившата прима балерина на Слави

Помните ли Галя Христова от балет „ Сатен “? някогашната балерина на Слави Трифонов изчезна от светлината на прожекторите за много дълго време. Лидерката на балет „ Сатен “ разкри след толкоз години, че точно бързо споходилата я популярност е била повода да избере да се покрие. „ Може би не съумях да понеса известността. Отрази ми се пагубно. Предпочетох да сляза от сцената, да се махна от погледите на публиката и да стартира да се съсредоточвам върху персоналния си живот и самата себе си “, споделя Галя.

И прави още по-голямо самопризнание – поради присъединяване си в „ Шоуто на Слави “ е била спохождана непрестанно от отрицателни страсти и тъкмо заради тази причина сега сцената въобще не ѝ липсва.

„ Самата сцена ми е носила единствено хубави прекарвания, само че когато слизах от нея усещах излишно напрежение “, споделя Христова. Все отново в началото тя се е пробвала да остане в шоубизнеса. След раздялата със Слави тя опитва да пробие на родната музикална сцена като певица. Този опит обаче бе прекомерно разочароващ за Галя от Сатен.

Както и самата тя схваща по-късно – геният ѝ на танцьорка е в пъти по-голям от способността и да бъде певица. Така доста бързо тя приключва напъните си в тази тенденция, въпреки да приема това с известна доза мъка. В момента Галя се занимава още веднъж с танци, само че само и единствено като инструктор за искащите да се научат да танцуват.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР