Помните ли ? Актьорът от Туийн пийкс и „Досиетата Х“

...
Помните ли ? Актьорът от Туийн пийкс и „Досиетата Х“
Коментари Харесай

Многото таланти на Дейвид Духовни, за които не подозирахме

Помните ли? Актьорът от " Туийн пийкс " и „ Досиетата Х “ развива разнородните си гении. Той издаде нов разказ - The Reservoir - за деец от Уол Стрийт, който е подложен под карантина с ковид. В това време обаче героят изпада в забавно положение сред лудостта и просветлението за това къде го е довела митичната му популярност.

Книгата от в този момент се радва на огромен интерес в Съединени американски щати, нищо че ще бъде пусната на пазара чак на 7 юли. Започнаха предварителните продажби за романа, а първите поръчани бройки, ще бъдат с подпис от Дейвид Духовни.
 Петиция: Механизмите за модерация на българския Facebook са дефектни 31 март 2022 | В Наръчника за битка с троловете в интернет ви разказахме за съмненията, че българските модератори във...
Той издава и романа “Truly Like Lightning”, по който се работи да се снима сериал. Дейвид Духовни е потвърден публицист, продуцент и режисьор, като се изключи че изгря като артист.

Талантите му обаче не стопират до тук. Дейвид Духовни свири с рок групата си Gestureland и записват нов албум. След първите два албума, които са по-философски и като „ теоретичен план “ - по думите на Духовни - за бандата по какъв начин се написа музика и по какъв начин се стиковат членовете, песните в новия албум са отражение на това къде се намира Духовни в този момент в живота си.

„ Ето по какъв начин се случва с музикантите: пишеш песни, които най-сетне събираш храброст да издадеш в албум, да се покажеш. Ако те харесат, имаш една година да запишеш втори албум. И внезапно песните ми свършиха. Така си дадох доста време, до момента в който основа задоволително качествени песни за новия албум, без да бързам “, сподели Духовни за новия музикален план. Все още няма дата по кое време компилацията от нови песни ще бъдат подготвени.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР