Ползвателите на мрежата търсят потвърждение на версията, че видеото от

...
Ползвателите на мрежата търсят потвърждение на версията, че видеото от
Коментари Харесай

Странности откриха на ВИДЕОТО от срещата между Путин и стюардесите

Ползвателите на мрежата търсят удостоверение на версията, че видеото от срещата на съветския президент Владимир Путин с екипажа на вътрешните самолетни компании е снимано на chroma key.

Така съгласно публиката най-голямо съмнение провокират зеленият силует и " транспарантният " микрофон, който се намира под ръката на президента.

Припомняме, че срещата се състоя на 5 март. Владимир Путин се срещна със стюардеси и жени-пилоти, приказва за въвеждането на военно състояние в Русия и изясни, че военнослужещи не вземат участие в спецоперацията.

Отбелязва се, че за разлика от предходни срещи с френския президент Еманюел Макрон и немския канцлер Олаф Шолц, президентът седи покрай дамите, безусловно един до друг. На среща с сътрудниците си и даже министрите Сергей Шойгу и Сергей Ларов, припомня се в мрежата, Путин споделя 15-метрова маса.

В Youtube беше излъчено видео от срещата на президента със стюардесите и водачите. Зрителите означиха, че качеството на записа не е прекомерно високо и е съмнително, че е изработен против зелен екран, употребявайки метода chromakey.

Някои от потребителите считат, че първо е записано видео с дамите, а от горната страна е насложено видео с президента.

Освен това Мрежата обърна внимание на това по какъв начин ръката на Путин минава " през ​​микрофона " във видеото.



А основателят на уеб страницата Lurkmore dee homak (@deehomak), базирайки се на опита си от потреблението на chromakey, сложи под въпрос реакцията на стюардесата към думите на Путин, като също означи доста зеленина на назад във времето.



Според него „ момичето гледа празен стол “, не реагирайки на израженията на лицето и жестовете на президента.

Потребителите също по този начин означиха, че стюардесите и дамите водачи на срещата са седнали с извънредно тъжни и даже безизразни лица.

В същото време блогър с прякор Невромир обърна внимание на хипотетичната аналогия на една от стюардесите на срещата и дами от обкръжението на съветския водач в архивни фрагменти.



Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР