Полякинята Каролина Белявска беше коронясана за Мис Свят на церемония

...
Полякинята Каролина Белявска беше коронясана за Мис Свят на церемония
Коментари Харесай

Полякинята Каролина Белявска е новата ``Мис Свят`` |

Полякинята Каролина Белявска беше коронясана за " Мис Свят " на гала в Пуерто Рико, на която участничките и уредниците показаха взаимност с украинския народ, заяви Си Ен Ен.

Носителката на купата е на 22 години, работи като модел и учи за магистър по мениджмънт. Красавицата взе участие интензивно в доброволчески действия, като оказва помощ на център за бездомници в родния си град Лодз.

За първа подгласничка на Каролина Белявска беше определена американската представителка Шри Сайни, а трета се подреди участничката от Кот д`Ивоар Оливия Яче.

Короната на полякинята беше връчена от носителката на купата " Мис Свят 2019 " Тони-Ан Сингх от Ямайка.

Освен обичайните осъществявания и жури онлайн, блестящата гала включваше послания в поддръжка на Украйна. " Мис Свят 2019 " се причисли към Селин Дион и Андреа Бочели при осъществяването на " The Prayer ", до момента в който цялата аудитория и всички на сцената държаха запалени свещи.

Надпис " молитва за мир " се появи на екрана зад финалистките. Организаторите оповестиха в профила си в Туитър, че осъществяването е част от напъните за взаимност с Украйна. Над 7000 свещи бяха запалени по време на шоуто, предавано в над 100 страни по света.

Седемсесетият конкурс " Мис Свят " трябваше да се организира в края на м.г., само че беше отсрочен поради коронавирусната пандемия. До полуфинала стигнаха 40 хубавици, като измежду тях не беше актуалната " Мис Украйна " Олександра Яремчук. Според уредниците тя е в Киев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР