Полузащитникът на Ювентус Сами Кедира заяви, че има съвсем реална

...
Полузащитникът на Ювентус Сами Кедира заяви, че има съвсем реална
Коментари Харесай

Кедира не изключва завръщане в Бундеслигата

Полузащитникът на Ювентус Сами Кедира съобщи, че има напълно действителна опция да се завърне в Бундеслигата за в бъдеще.

30-годишният футболист играе надалеч от родната си Германия, откогато напусна Щутгарт през 2010 година. Тогава той реализира трансфер в Реал Мадрид, където игра до лятото на 2015 година, а след това подписа с Юве.

Джерард несъзнателно се издаде: Емре Джан си потегля от Ливърпул

„ Във футбола няма по какъв начин да отхвърлиш каквото и да било”, съобщи той в изявление за немска медия. „ Бундеслигата е ужасно състезание, въпреки и някои от клубовете там сега да си имат проблеми. Това е атрактивна конкуренция.”

„ Натрупах много положителен опит в чужбина, одобрявам новите провокации, неща, които още не съм изпитал. Обичам да схващам нов нрав, да опознавам нови страни, нови градове…”

„ Все още не се усещам остарял, само че не бих изключил завръщане в Бундеслигата. Серия А? В момента тя е преден конфликт сред Наполи и Ювентус. От много време калчото не е било по този начин завладяващо. Наполи все още са на лидерската позиция, само че ние разполагаме със страховит тим: нямаме просто 11 топ играча, ами разполагаме с 20 такива. Устремени сме още веднъж към спечелването на купата – за нас и в името на нашите фенове”, съобщи Кедира.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР