Полузащитникът на Спартак (Москва) Ивелин Попов заяви в интервю за

...
Полузащитникът на Спартак (Москва) Ивелин Попов заяви в интервю за
Коментари Харесай

Попето сигурен, че Спартак ще се справи с Атлетик

Полузащитникът на Спартак (Москва) Ивелин Попов съобщи в изявление за съветските медии, че отборът му е извадил шанс при жребия за 1/16-финала в Лига Европа и се явява любимец против падналия им се за противник Атлетик (Билбао).

" Като цяло годината ни е много сполучлива - станахме първенци, спечелихме Суперкупата, продължаваме напред в Лига Европа. Що се отнася за противника ни на 1/16-финалите - Атлетик е добър вид за нас ".

" Испанската школа по хипотеза залага на е техничен и бърз футбол, а срещу такива тимове е забавно да се играе. Не мисля, че ще ни е леко, само че преимуществото е на страната на Спартак. Преди мачовете със Севиля доста хора споделяха, че те са по-силни от нас, само че ние разгромихме испанците. А Атлетик, при цялото ми почитание към тях, са по-слаби от севилци ", съобщи със самочувствие българинът.

" Не виждам проблем в това, че ще излезем против испанците незабавно след подготовката. Спартак ще е в страхотна форма за мача. Чакам почитателите ни да ни поддържат и в двата дуела. Използвам случая да поздравя всички тях с настъпващата Нова година ", приключи Ивелин Попов.

 Лудогорец против Милан в Лига Европа!
Лудогорец против Милан в Лига Европа!

Изправен ли е българският първенец пред нова грандиозна стъпка на футболно великолепие?
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР