Полузащитникът на Реал Мадрид Джуд Белингам не счита, че има

...
Полузащитникът на Реал Мадрид Джуд Белингам не счита, че има
Коментари Харесай

Джуд Белингам: Заради такива мачове дойдох в Реал Мадрид

Полузащитникът на Реал Мадрид Джуд Белингам не смята, че има любимец в утрешния мач-реванш против Манчестър Сити от четвъртфиналите в Шампионска лига.

.

" Сити завоюва требъл през предишния сезон, необикновен тим. Но това е усещането извън. Не залагам при букмейкърите, тъй че не желая да приказвам за любимци, само че ние самите сме много добър тим. Вярваме в себе си и в качествата си ", сподели Белингам на конференцията преди мача.

Той добави, че не се усеща нервозен преди реванша.

" Повече съм нервозен да приказвам пред медиите на тази конференция в сравнение с от самия мач. Това са мачовете, за които пристигнах в Реал Мадрид, нямам самообладание да изляза и да играя ", сподели още Белингам.

Той предизвести, че Винисиус Жуниор ще липсва на футбола, в случай че звездата на Реал Мадрид реши да се отдръпна поради нестихващите прояви на расизъм против него.

Бразилското крило Винисиус неведнъж е бил обект на расистки обиди от противниковите почитатели и предишния месец сподели, че губи желанието си да продължи да играе.

" Хората на власт би трябвало да създадат повече, изключително с Вини през последните седмици – в действителност години. Вината се трансферира повече върху него, може би поради стила му на игра и метода, по който обича да се показва, и не мисля, че това е почтено. На играта ще липсват играчи като Вини, в случай че той реши да си вземе отмора поради това нещо. Трябва да се направи повече, с цел да се поддържат тези играчи ", сподели Белингам.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР