Полузащитникът на Реал Мадрид Браим Диас е избрал да играе

...
Полузащитникът на Реал Мадрид Браим Диас е избрал да играе
Коментари Харесай

Браим Диас е избрал да играе за националния отбор на Мароко

Полузащитникът на Реал Мадрид Браим Диас е избрал да играе за националния тим на Мароко, заяви вестник Марка, базирайки се на източници от мароканската федерация.

За сходно решението на 24-годишния футболист информации се появиха още при започване на актуалната календарна година, макар че в предишното Диас, който е роден в испанския град Малага, има дуела за младежките обединения на " Ла Фурия Роха ".

Юношата на Манчестър Сити даже има и един мач за мъжкия националния тим на Испания. Той бе в контрола против Литва през юни 2021-а година, като тогава играчът осъществя и един от головете за триумфа с 4:0.

Оттогава до през днешния ден обаче халфът не е получавал повиквателна да играе за " Ла Фурия ", което го е предиздвикало да избере опцията да показва Мароко, откъдето в действителност е и неговият татко.

Все още има документални детайлности, които би трябвало да бъдат изчистени, преди Браим Диас да може да облече екипа на " Атласките лъвове ", които приключиха на 4-то място по време на последното международно състезание в Катар 2022.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР