Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш няма търпение тимът да

...
Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш няма търпение тимът да
Коментари Харесай

Бруно Фернандеш: Сега се борим за топ 4, но скоро ще се борим за нещо повече

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш няма самообладание отборът да се завърне в Шампионската лига. През този сезон „ алените дяволи “ не бяха част от най-големите, откакто преди година приключиха едвам шести в шампионата. Сега тимът е застрашен също да остане отвън топ 4, защото Ливърпул е единствено на точка зад него. Португалецът обаче е оптимист, че в скоро време Юнайтед ще е в борбата и за освен това, намеквайки за купата.

„ Искаме да играем в ШЛ. Този клуб заслужава това и би трябвало да бъде там “, съобщи Фернандеш в изявление за „ Скай Спортс “.

„ Мисля, че и самите футболисти заслужават това, тъй като разполагаме със мощен състав, който този сезон се оправя чудесно. И това в случай, че никой не очакваше от нас да се борим за място в четворката “, добави Бруно.

„ Знаем, че сега всички си споделят „ Уау, Ман Юн са страхотни “, само че помня, че преди старта на акцията никой не ни слагаше в топ 6 и по тази причина мисля, че в този момент това е изненада за тях, а не за нас. Ние знаехме, че ще сме там (в топ 6 – б.р.), само че и знаем, че можем да приключим по-напред в класирането “.

„ Имахме нашите си моменти и ето за какво в този момент сме в борбата за топ 4, а не за освен това. Но считам, че скоро този огромен клуб и тези футболисти ще се борят за освен това “, приключи оптимистично португалецът. 

В събота Манчестър Юн, който е с мач по-малко от Ливърпул, приема Уулвърхамптън.
 Сър Джим Ратклиф е любимец за нов притежател на Манчестър Юнайтед Сър Джим Ратклиф е любимец за нов притежател на Манчестър Юнайтед
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР