Полузащитникът на Манчестър Сити Родри заяви, че ще бъде готов

...
Полузащитникът на Манчестър Сити Родри заяви, че ще бъде готов
Коментари Харесай

Родри успокои феновете на Манчестър Сити

Полузащитникът на Манчестър Сити Родри съобщи, че ще бъде подготвен за завръщането на " жителите " към уговорките им във Висшата лига с посещение на Евертън в сряда, без значение че отнесе " едно от най-грубите влизания " в кариерата си против Флуминензе.

Халфът на Сити бе наложително сменен след почивката при безапелационния триумф над бразилците с 4:0 във финала на Световното клубно състезание, откакто бе фаулиран откъм гърба от Александер. Родри, който призна, че е бил покрай това да се разплаче в следствие наединоборството, се върна на терена след приемане на здравна помощ, само че бързо алармира, че няма да може да продължи. Испанският национал съумя да излезе от игрището на крайници и получи премията си за Играч на мача преди празненствата след спечелването на трофея.

" Извадих огромен шанс през днешния ден. Това бе едно от най-грубите влизания в кариерата ми. Бях доста уплашен, тъй като усетих болежка в коляното ми, само че за благополучие не беше нещо съществено. Казах на играча: " Не можеш да правиш сходно нещо ". Днес завоювах повече от трофей. Прибирам се вкъщи без травма, само че бях доста покрай това да се разплача. Разтревожих се доста, само че ми нямаше нищо ", сподели Родри пред Sky Sports, преди да удостовери, че ще бъде на линия за визитата на Евертън на 27 декември. " Да. Имам болежка, тъй като беше доста жестоко, само че нищо не е наранено ".

Формата на Сити зависи доста от наличието на Родри на терена, като всички четири загуби на " жителите " от началото на сезона пристигнаха, когато 27-годишният футболист не бе разполагаем на мениджъра Пеп Гуардиола. След като гостува на Евертън, Сити посреща новака Шефилд Юнайтед на 30 декември, преди да започва отбраната на трофея си за ФА Къп с домакинство против Хъдърсфийлд на " Етихад " на 7 януари.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР