Полузащитникът на Манчестър Сити Кевин де Брюин отказа да прави

...
Полузащитникът на Манчестър Сити Кевин де Брюин отказа да прави
Коментари Харесай

Де Брюин: Миналият сезон изоставахме със седем точки и пак завършихме първи

Полузащитникът на Манчестър Сити Кевин де Брюин отхвърли да прави драми след непредвидената загуба на първенците от Норич.

Новакът завоюва с 3:2 вкъщи и по този начин "гражданите " изостанаха на 5 точки от водача Ливърпул. Според белгиеца обаче, нищо съдбовно не се е случило и има задоволително време пасивът да бъде наваксан.

"До края на сезона има доста време и към момента можем да достигнем точките от предходната акция. Това обаче е Висшата лига, където се играе мъчно, а и в последна сметка е значимо, къде ще си след последния кръг “, съобщи белгиецът.

„ През предишния сезон изоставахме със 7 точки в средата на акцията и въпреки всичко успяхме да приключим на върха. Естествено, че желаеме да печелим всеки мач, само че това не постоянно е допустимо. "

„ След загубата не сме се карали. Всеки може да сбърка. Грешките обаче се виждат повече при провалите, в сравнение с при успехите. Разочаровани сме, само че би трябвало да се вдигнем, защото следва нов значим мач в сряда. Няма смисъл да се упрекваме, а да гледаме напред “, добави халфът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР