Полузащитникът на Локомотив София – Симеон Славчев, даде отговор на

...
Полузащитникът на Локомотив София – Симеон Славчев, даде отговор на
Коментари Харесай

Славчев: Още съжаляваме за изпуснатата победа над ЦСКА

Полузащитникът на Локомотив София – Симеон Славчев, даде отговор на въпроса „ С какво локомотивци са победили първенеца Лудогорец “. Бившият състезател на Левски и Литекс изрази оптимизъм за формата на своя отбор като посетител и разкри, че със съотборниците му към момента съжаляват за изпусната победа над ЦСКА във втори кръг.

„ С тактическа дисциплинираност и огромно предпочитание, през днешния ден изнесохме един добър тактически мач. Сразихме Лудогорец с 1:0, което се равнява на три точки. Много съжаляваме, че ЦСКА ни изравни в последната минута. Всяка седмица го приказваме. Радваме се, че сме подобен тим - противопоставяме се на огромните “.

„ Нашата цел е да сме крепко стъпили на земята и тактически да играем добре. Имайки поради какви футболисти сме се събрали, се получава една добра сплав. Усеща се, че като домакини, изключително тук в „ Надежда “ на съперниците им е мъчно. Дано това продължава и напред. Откакто Локомотив е в елита имаме 1 победа като посетител – над Пирин, би трябвало ни усъвършенстване в гостуванията. Нямаме фенската база на огромните тимове, само че поддръжката, която видяхме е доста скъпа “, приключи халфът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР