Полузащитникът на Левски Андриан Краев даде мнението си след равенството

...
Полузащитникът на Левски Андриан Краев даде мнението си след равенството
Коментари Харесай

Краев: Съжаляваме много! ЦСКА нямаше ситуация пред нашата врата

Полузащитникът на Левски Андриан Краев даде мнението си след равенството с ЦСКА - София. Той призна, че съжалява доста за пропусната победа, само че изрази поддръжка за Ивелин Попов, който изтърва дузпа в последната минута на постоянното време.
 Левски пропиля дузпа в 90-ата минута и пропусна да победи ЦСКА-София Левски пропиля дузпа в 90-ата минута и пропусна да победи ЦСКА-София
" Разбира се, че съжаляваме доста. Всички заставаме зад Ивелин Попов, един от водачите в тима. Кой ли не застана този сезон за дузпа и кой ли не сбърка, по този начин е решила ориста очевидно. Не се сещам за една обстановка на ЦСКА пред нашата врата, единствено изритани топки, справихме се доста добре. Съжалявам, че не победихме.
4  ЦСКА - София - Левски - почитатели
Знаехме, че напрежението е при тях, те се борят за първенци, само че, отново споделям, тъпо, че не победихме. През целия мач владеехме топката, имахме превес, може би в края трябваше да натиснем още. Целта е наложително класиране за Европа, ще се борим всички футболисти на Левски да я реализираме ", сподели Андриан Краев.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР