Полузащитникът на Лацио - Матия Дзакани, отбеляза победното попадение в

...
Полузащитникът на Лацио - Матия Дзакани, отбеляза победното попадение в
Коментари Харесай

Голмайсторът Дзакани посвети попадението на баща си

Полузащитникът на Лацио - Матия Дзакани, означи победното попадение в дербито от 27-ия кръг на италианската Серия “А ” сред Лацио и Рим, извоювано от римските “орли ” с 1:0. Това се случи на връх деня на бащата съгласно празничния календар в Италия и надлежно играчът на “небесно сините ” посвети гола, който означи на своя татко.

„ Посвещавам гола на моя татко, моето семейство и тези невероятни почитатели. Опитах се да запазя успокоение, татко ми сподели по този начин тази седмица и съм удовлетворен, че го направих. Щастливи сме, тъй като това беше дерби и тъй като класирането ни разрешава да погледнем на противниците си от друга позиция. Когато печелим игри като тази, придобиваме самонадеяност. Искаме да се класираме за Шампионската лига, само че към този момент сме фокусирани върху всеки мач “, сподели Закани пред италиансакта медия DAZN.

След успеха Лацио се изкачи на второто място Серия “А ” и го резервира откакто по-късно същата вечер Интер отстъпи на Ювентус.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР