Полузащитникът на Барселона Андрес Иниеста ще продължи своята кариера в

...
Полузащитникът на Барселона Андрес Иниеста ще продължи своята кариера в
Коментари Харесай

Иниеста ще продължи кариерата си в Китай или Япония


Полузащитникът на Барселона Андрес Иниеста ще продължи своята кариера в Китай или Япония, а изборът му ще стане явен идната седмица. Футболистът, който предходната седмица навърши 34 години, през април разгласи публично, че ще напусне каталунския клуб, в който организира цялата си кариера.

"Предстои ми да взема евентуално най-важното решение в живота ми. Обмислям два разновидността - Китай и Япония, всеки със своите нюанси. Сега ми не нужно да преценява всичко и да реша кое ще бъде по-добре. Надявам се идната седмица да мога да оповестя решението си, с цел да се концентрирам в подготовката за Световното първенство", сподели Иниеста пред радио Onda Cero.

Той направи своя формален дебют за Барса през 2002 година и от този момент записа 435 мача за отбора, спечелвайки всички вероятни титли на клубно равнище. Иниеста е осемкратен първенец на Испания, четири пъти победител в Шампионската лига, шест пъти в Купата на страната, седем пъти в Суперкупата на Испания, три пъти в Световното клубно състезание и също толкоз пъти в Суперкупата на Европа. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР