Полуготовите храни, претоплени в микровълнова фурна, могат сериозно да застрашат

...
Полуготовите храни, претоплени в микровълнова фурна, могат сериозно да застрашат
Коментари Харесай

Трябва да сте луди, ако още претопляте полуфабрикати в микровълнова!

Полуготовите храни, претоплени в микровълнова фурна, могат съществено да застрашат здравето, сигнализират специалисти. Причината е в канцерогенните отрови, които се отделят от пластмасовата опаковка, в която нормално са пакетирани полуфабрикатите. Отделно от това натрупването на тези извънредно рискови отрови в организма може съществено да повлияе на концентрацията, равнищата на сила и съня.

Канцерогенните отрови, отделящи се от пластмасовите опаковки, съществено заплашват храносмилателната, сърдечно-съдовата и имунната системи. Те имат извънредно нездравословно въздействие върху плодовитостта, хормоналния баланс, кръвното налягане, настроението и либидото.

Отделно от това по този начин наречените микровълнови ястия са с по-ниска хранителна стойност и постоянно съдържат високи равнища на захар, сол, химикали и консерванти.

Също по този начин изследвания демонстрират, че в почти 80% от предлаганите полуготови ястия съдържащите се артикули са ГМО и в тях липсват органични или свободно отглеждани съставки и добавки.

Ако след всичко това още не сте се отказали от полуготовите ястия, то най-малко ги поставете в стъклен съд и тогава ги претоплете в микровълновата фурна.

Дори и да не сте обожател на полуфабрикатите, редица специалисти от години предизвестяват, че самото наличие на микровълнова печка в дома заплашва здравето, тъй като основава голяма заплаха от рак.

Последните проучвания демонстрират, че при хората, които се хранят с храна, минала през микровълнова печка, се следят съществени нарушавания в кръвта, като кръвната картина демонстрира доста утежняване на хемоглобина и левкоцитите.

 Полуфабрикати

Всяка микровълнова печка се явява източник на електромагнитното радиационно лъчение, което унищожава храната и я трансформира в рисков органично-отровен и канцерогенен артикул, споделя лекар Лита Ли от Медицинския факултет в Харвард.

Излъчването от микровълновите печки води до разрушение и изкривяване на молекулите на храната и до образуването на нови съединения (наречени радиолитни), които са непознати и на индивида, и на природата.

Поради употребяваната при процеса мощ клетките в действителност се унищожават и по този начин се обезвреждат електрическите капацитети – самия живот на клетките – сред външната и вътрешната страни на клетъчните мембрани. Увредените кафези стават лесна плячка на вируси, гъбички и други микроорганизми.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР