Полудял окултист с мания за безсмъртие. Каква е тъмната истина

...
Полудял окултист с мания за безсмъртие. Каква е тъмната истина
Коментари Харесай

Полудял окултист с мания за безсмъртие: Тъмната истина за Ахмед Доган

Полудял окултист с фикс идея за величие. Каква е тъмната истина за Ахмед Доган?

“Вероятно полудял окултист, търсещ други “вселени ” и величие, се връща в политиката ”. Така се споделя последното видео в You tube на известният публицист Добри Божилов.

“Самото изгубване на Ахмед Доган е много необичайно. Косвени фактори сочат, че този човек може би е тръгнал към полудяване. Може би това е повода да бъде държан изолиран, до момента в който други хора извършват оперативното управление на партията. То не е единствено партия, а цяла мафиотска формация. ”

Така разяснява в своя блог анализаторът и публицист Добри Божилов вчерашните рокади в Движение за права и свободи и завръщането на Ахмед Доган за неин ръководител.

Публикуваме елементи от неговите разбори и прогнози.

Полудял окултист с фикс идея за величие

“Че Ахмед Доган е кукловод никой не се съмнява. Тезата, която аз пробутвам обаче е друга. А тя е, че е допустимо Ахмед Доган да се е разболял от т. н. болест на величията, а точно – желанието да бъдат безсмъртни. На доста хора в историята, сдобили се с неограничена власт, не им харесва да са смъртни. Така се отдават на окултни практики. Това го е правил Хитлер. Това го е правил и първият китайски император, който в края на живота си е почнал да си пуска кръв, да поема всевъзможни химии и избил хиляди учени, които му обещавали, само че не могли да му обезпечат величие.

Накратко, човек, като реализира власт, която го кара да се усеща Господ, стартира да съжалява, че не е вечен. Тогава стартира да прибягва до окултни практики. Т. е. следи се някаква форма на отчасти полудяване. На база на косвени улики, аз считам, че подобен е казуса и на Доган ”.

Като доказателство писателят сочи показанията на собствен другар, влизал в сараите на водача на Движение за права и свободи, съгласно който той се е отдал на мистични практики и опити.

В поддръжка на смелата си теза Божилов дава и изключителното отшелничество на Ахмед Доган и цялата мистичност към неговия облик в общественото пространство.

Накрая анализаторът заключава, че оперативната политика сега няма никаква потребност от Ахмед Доган. Тази функционалност може да се извършва от Пеевски, счита той. Така че като цяло завръщането му е доста забавно и любопитно, счита писателят.

“Но появяването на Ахмед Доган е доста значимо мистично събитие ”, е изводът на Добри Божилов.

 

 

Още вести четете в секция България.

 

 

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР