Полудяхме от полицейски коли и репресия. Това коментираха членове на

...
Полудяхме от полицейски коли и репресия. Това коментираха членове на
Коментари Харесай

Ловци от Раковски: Полудяхме от полицейски коли и репресия С...

Полудяхме от полицейски коли и принуда. Това разясниха членове на ловната дружинка в Раковски, призовани в Икономическа полиция, съобщи кореспондент на " Марица ". Близо 100 души са получили призовки, като всеки един свикан има прецизен час за явяване.



Младен Мандраджийски също е измежду привиканите ловци. Пред кореспондент на " Марица " той уточни, че няма и визия за какво е свикан самият той и неговите приятели по пушка. " Пред нас спря полицейска кола. Полицаят ми връчи призовката. Видях каква пачка с призовки носи. За благополучие детето не видя това, по това време имаше онлайн образование ", разяснява Мандраджийски.



Призовките са връчени поради колекция на ловци с кандидат-депутат. Много от привиканите обаче настояват, че изобщо не са били там и недоумяват за какво би трябвало да си губят времето и да отсъстват от работа, с цел да се явят в Икономическа полиция.



" Не е станало нищо неправилно. Той пристигна да си показа програмата. Всичко беше 10-15 минути. След това си придължихме обяда ", изясни Мандраджийски, който е бил на сбирката край язовира в кв. " Ген. Николаево ".

На място са също кметовете на Стамболийски и Раковски Георги Мараджиев и Павел Гуджеров.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР