Получихме писмения отговор на министър-председателя за изпълнението на споразумението с

...
Получихме писмения отговор на министър-председателя за изпълнението на споразумението с
Коментари Харесай

Денков се разтрепери! Пеевски: Даваме писмото за изпълнението на споразумението на енергетиците

Получихме писмения отговор на министър-председателя за осъществяването на съглашението с енергетиците, даваме го на обществените сътрудници за мнение и оценка. Това съобщи съпредседателят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски, който дружно с ръководителя на ГЕРБ Бойко Борисов изиска от премиера Николай Денков писмена информация за хода на осъществяване на съглашението, подписано сред министър-председателя, министри, народни представители и представители на синдикалните организации в бранш „ Енергетика “ на 03.10.2023 година в Народното събрание, съобщи пресцентърът на Движение за права и свободи.
Премиерът ни осведоми, че дейната работа на държавното управление в осъществяване на всяка една от точките от Споразумението е в ход и ще продължи и отсега нататък в тясно съдействие със обществените сътрудници, оповестява Пеевски.
За реализиране на цялостна бистрота и осведоменост на страните по съглашението и като гаранти за неговото осъществяване, ние ще разпратим отговора на премиера до всички участници в срещата и ще чакаме от тях коментар и оценка за напредъка на осъществяването, добавя Пеевски.
Той акцентира, че са нужни решителни и виновни дейности за осъществяването на уговорките по този толкоз сензитивен за заетите в бранш “Енергетика ” и цялото ни общество въпрос.
Занапред чакаме министър-председателят да продължи да ни осведоми ежеседмично за хода на осъществяването на Споразумението, припомня съпредседателят на ПГ на Движение за права и свободи.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР