Получихме информация от турските власти, че не се касае за

...
Получихме информация от турските власти, че не се касае за
Коментари Харесай

Потресаващи разкрития: Убили са българския граничар заради кражба на домашни животни

„ Получихме информация от турските управляващи, че не се касае за закононарушение, обвързвано с незаконната имиграция или с проведен темперамент. По-скоро се касае за престъпно закононарушение от битов темперамент. Вероятно става дума за кражба на селскостопански животни. От турска страна да се крадат животни, които са в пограничната зона “, това съобщи на брифинг след срещата сред българските и турските управляващи за убийството на българския граничен служител на реда шефът на Окръжната прокуратура в Ямбол Дойчин Дойчев.

„ Разследването е напреднало. Колегите са свършили забележителна работа, както и ние. Експертизите демонстрират, че убийството е осъществено с ловно оръжие, 12 диаметър, а сачмите са били за наедрял дивеч. Разследването на стрелбата е към края си “, сподели още Дойчев.

„ Днес организирахме координационна среща с турските управляващи. Идеята беше да обменим информация, с цел да може следствието да завърши в най-кратки периоди. То е в напреднала фаза, да не кажа, че е пред привършване ”, изясни Дойчев. На 7 ноември граничният служител на реда Петър Бъчваров беше убит при обход на оградата сред България и Турция. За убийството бяха арестувани двама турски жители – Енгин Е. (на 24 години) и М. Е. (на 28 г.), които са братя.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР