Получихме информация от турските власти, че не се касае за

...
Получихме информация от турските власти, че не се касае за
Коментари Харесай

Българският граничар убит заради кражба на домашни животни?

„ Получихме информация от турските управляващи, че не се касае за закононарушение, обвързвано с незаконната имиграция или с проведен темперамент. По-скоро става дума за престъпно закононарушение от битов темперамент. Вероятно – кражба на селскостопански животни. От турска страна да се крадат животни, които са в пограничната зона “, съобщи на брифинг след срещата сред българските и турските управляващи за убийството на българския граничен служител на реда Петър Бъчваров шефът на Окръжната прокуратура в Ямбол Дойчин Дойчев.
  Убитият граничар Петър Бъчваров. СНИМКА: ФЛАГМАН
„ Разследването е напреднало. Колегите са свършили забележителна работа, както и ние. Експертизите демонстрират, че убийството е осъществено с ловно оръжие, 12 диаметър, а сачмите са били за наедрял дивеч. Разследването на стрелбата е към края си “, сподели още Дойчев, представен от „ 24 часа “

„ Днес организирахме координационна среща с турските управляващи. Идеята беше да обменим информация, с цел да може следствието да завърши в най-кратки периоди. То е в напреднала фаза, да не кажа, че е пред привършване ”, изясни Дойчев.

На 7 ноември граничният служител на реда Петър Бъчваров беше убит при обход на оградата сред България и Турция. За убийството бяха арестувани двама братя, турски жители – Енгин Е. (на 24 години) и М. Е. (на 28 г.).
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР