Получавате ли толкова секс, колкото ви се иска? Ако се

...
Получавате ли толкова секс, колкото ви се иска? Ако се
Коментари Харесай

Вижте колко често искат секс мъжете и жените

Получавате ли толкоз секс, колкото ви се желае? Ако се съди по отговора на огромна част от участничките в интернационално допитване, идеалното количество полови контакти е "няколко пъти седмично ", написа в. "Дейли остарял ".

Проучването е направено от Superdrug Online Doctor измежду 1500 европейци и американци. Сред дамите, взели участие в него, близо 50 % са споделили, че неколкократно мачкане на чаршафите през седмицата би ги направило удовлетворени от половия им живот.

Оказало се обаче, че някои дами са още по-ненаситни - 17 % не скрили, че ежедневно ги гонят мераци за секс, до момента в който седем % са декларирали, че желаят да се отдават на креватни пристрастености повече от веднъж дневно.

Съществена част от участвалите в допитването мъже също са признали, че биха желали да вършат секс няколко пъти в седмицата. Мераклиите за ежедневен сексуален контакт се оказали 28 %, до момента в който жребците с готовност да се потвърждават повече от един път на ден били 18 %.

Същото изследване е открило, че внушителните 73 % от дамите биха дали късмет на сътрудник, който не е изключително добър в секса с навлизане, само че за сметка на това е експерт по кунилингус.

Същевременно към 15 % от дамите изрично са декларирали, че са подготвени да посочат вратата на мъж, който по религиозни или персонални аргументи има възражения против оралния секс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР