Полският Видзев следи под лупа ситуацията с халфа на Левски

...
Полският Видзев следи под лупа ситуацията с халфа на Левски
Коментари Харесай

Поляци искат Андриан Краев

Полският Видзев следи под лупа обстановката с халфа на Левски Андриан Краев. 24-годишният състезател е бил следен няколко пъти през акцията от скаути на клуба. Очаква се след края й да бъдат стартирани и диалози за правата му. Отборът от Лодз приключи на 12-ото място в крайното класиране на Екстракласата и желае да се укрепи съществено за новия сезон.

Краев даже е бил наблюдаван и от изненадващия първенец на Полша Ракув. На този стадий обаче няма индикации, че от този клуб ще подхващат по-сериозни действияа с цел да си обезпечат услугите на халфа.

През този сезон 24-годишният футболист е закрепостен титуляр при " сините ". В efbet Лига той бе на терена в 28 мача, в които означи 2 гола. Участва и в 2 срещи за купата, в които се разписа един път, както и в 3 дуела в Лигата на конференциите. Краев се оправя добре и се чака за първи път да бъде извикан и от националния селекционер Младен Кръстаич за идните мачове с Литва и Сърбия. До момента той не е попадал в листата на сърбина. Иначе Краев има 2 мача с екипа на " трикольорите ".
 Левски договаря с Андреев и Краев за нови контракти? Левски договаря с Андреев и Краев за нови контракти?
През зимата за Андриан имаше публична оферта от унгарския Фехервар. Тя бе в размер на 600 хиляди евро. Мажоритарният притежател на Левски Наско Сираков обаче упорства да получи най-малко 1 милион за този футболист и по тази причина до договорка не се стигна.

След края на сезона " сините " могат да осъществят няколко изходящи прехвърлянето. Обект на интерес от непознати клубове са централните бранители Ноа Сонко Сундберг и Хосе Кордоба. Панамецът сега е контузен. От повече от месец той лекува мускулна контузия и може да пропусне и оставащите дуели до края на сезона. На " сините " им предстоят посещение на Лудогорец и домакинство на ЦСКА - София, както и възможен бараж за Лигата на конференциите.

" Тема спорт "

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР