Полски мишки ядат танковете на НАТО, изпратени в УкрайнаЗа западните

...
Полски мишки ядат танковете на НАТО, изпратени в УкрайнаЗа западните
Коментари Харесай

Мишки изядоха танковете на НАТО: Русия отново е виновна

Полски мишки ядат танковете на НАТО, изпратени в Украйна

За западните технологии украинската акция е като тогавашната съветска акция за Наполеон и Хитлер. Изглежда, че цялата природа се е разбунтувала против танковете и бойните машини на пехотата, предадени от Запада на въоръжените сили на Украйна. В студа не палят добре, удавят се в калта... А в този момент като диверсанти са записани и елементарните полски мишки, така наречен полевки, които поддържат съветската войска както могат.

ЕХА, ИЗОЛАЦИЯ - ДА СИ ОБЛИЖЕШ МУСТАЦИТЕ

Какво общо имат мишките с това? О, не ги подценявайте! Оказа се, че дребен отряд гризачи може да извади от строя тежък танк на стойност милиони долари. И всичко това, тъй като там, откъдето идват желязото и парите, всички са луди по екологичността, естествеността и рециклируемостта. Те даже съумяха да напъхат в електрониката на военните бронирани машини кабелна изолираност от... царевични нишки!

Независимо дали в Русия, Украйна или където и да е по света, мишките изпадат в радостно неспокойствие, когато чуят /подушат/ думата „ царевица “. В съветските танкове царевица няма да намерите. Но на Запад - просто не ви стига времето да си преглътнете слюнката. Както сподели френски боен пред кореспонденти от вестник Le Figaro, в зоната на бойния контакт мишките обездвижиха няколко единици военно съоръжение.

Украинските бойци трябваше незабавно да изтеглят техниката до хангари за комплициран и дълъг ремонт.

„ цитира френското издание думите на военните. Говори със комбинация от яд и подигравка. -

Всичко на всичко. Проблемът пристигна от непредвидена посока: сходни вести карат специалистите да се хващат за главите.

„ споделя за KП Станислав Крапивник, някогашен офицер от американската войска, а в този момент съветски специалист.



- Не, защо приказваш, приключих службата си при започване на 2000-те години, всички тези екологични проблеми започнаха по-близо до 2010-те. Всичко това не е толкоз смешно, колкото наподобява. Мисля, че скоро зелените братя ще решат, че на земята има прекалено много хора и че това пречи на опазването на околната среда и нарушава правата на животните. И тогава очаквайте апели за всеобщо заличаване. Хитлер също бил вегетарианец и доста обичал животните. Връща ли се Западът към неговите хрумвания?

ВТОРИЯТ ФРОНТ

Мишките – те несъмнено са за Русия. Украинците от дълго време се оплакват, че натовските противотанкови системи Javelin и Enlau също са „ предъвкани “ от мишките. Поне на тези в складовете издълбаха дупки в калъфите на тръбите на тези ПТУР. Защо? Вероятно американците и британците също са добавили нещо вкусно и екологично към пластмасата.

Самите украинци обаче таят мощна завист против Javelin. Често, споделят те, има засечки (понякога такива, че напряко главата на стрелеца е откъсната). Една от четири ракети се изстрелва обикновено, доста от тях са с изминал период на валидност и на редица произведения акумулаторите са разредени. Направо да ги бяха дали на мишките и можеше да се свърши единствено с това.

Неотдавна в интернет се популяризира видео, когато полска мишка се качи на квадрокоптер и полетя да нападна украински позиции. Маршрутът беше приключен за 18 секунди: мишката седна и се огледа, като че ли търсеше цел. Онлайн доста консуматори даже на смешка предложиха на смелия гризач да бъде присъдено звание сержант или орден „ За смелост “. Видеото демонстрира по какъв начин дрон с мишка на борда лети право в землянката на украинските бойци...

И предходната есен мишките отвориха същински втори фронт. Те нападнаха украински окопи и землянки с хиляди, изяждайки всичко като започнете от оборудването на Starlink (как ти харесва това, Мъск?) до персоналните движимости на бойците, влизайки в спалните чували и провизиите на бойците. И всичко това, тъй като нивите в бойната зона останаха неожънати, житото падна, а мишките имаха празник за корема и взрив на размножаването.

ГЕНЕРАЛ МРАЗ И МАЙОР ХРАСТ

От съветска страна се бият освен фауната, само че и флората. Когато „ контранаступът “ на Киев се издъни, английското разузнаване изцяло съществено издигна версията, че храстите и дърветата са попречили на военния триумф на ВСУ.

На формалния уебсайт на английските секрети служби се появи следното известие:

И по този начин, по какъв начин да се биете измежду плевелите? Британците не дават никакви рекомендации. Очевидно, без устойчиво доставяне с листа от тъкмо избрани шубраци, военната мисъл в Киев и Лондон избледнява. Много консуматори обаче оцениха изобретателността на британците да оправдаят украинското крушение: пишат зевзеците. -

„ споделя Станислав Крапивник пред КП. -

МЕЖДУ ДРУГОТО

През 1942 година гризачи стопират офанзивата на немска дивизия при Сталинград

Ако на Запад и Украйна се преподаваше история, несъмнено щяха да знаят, че мишките към този момент са влезнали в бойни дейности на съветска страна. Беше през 1942 година покрай Сталинград: нацистите възнамеряваха контраофанзива със силите на 22-ра танкова дивизия. Но всички проекти се провалиха. Ето какво написа немският посланик, публицист и публицист Пол Карел в книгата „ Източен фронт “:

В търсене на топъл заслон полските мишки се намъкнаха в танковете, които германците от време на време подгряваха в жестокия мраз. Е, в търсене на храна, те гризаха всичко, до което се докопаха. Дори в случай че най-вкусното нещо, което имаха подръка, да е изолацията на медните кабели, макар че не беше направена от царевица.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Комсомольская истина

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед24667Недялко Недялков: Ние сме заложници на зависимостите на двама души - на Пеевски и на БорисовАлтернативен Поглед15397Недялко Недялков: ГЕРБ стачкува против себе си! Няма съпротива - тя играе напълно в дневния ред на властта!Алтернативен Поглед9810Д-р Румен Петков: Китайско-африканските връзки като сполучлив образец: Търговия, бизнес, рационализация и развитиеАлтернативен Поглед7051Симеон Миланов: Ролята на Китай в модернизацията, омиротворяването и стабилизацията на Близкия изтокАлтернативен Поглед22967Д-р Вихра Павлова: Битката САЩ-Китай в облачното пространство?Алтернативен Поглед163630Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед127488Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед94843Валентин Вацев: Ако нещата се развиват както в този момент, ескалацията посредством директен досег сред натовски/американски/ и съветски войски е сигурнаАлтернативен Поглед90390Мария Захарова с топли думи към българския народ за Трети мартАлтернативен Поглед74283Полк. Гиргин Гиргинов: Кой има изгода от гибелта на Навални?Авторски:ПоследниНай-четениХристо Георгиев37137Цола Драгойчева - Македония сред Тито и Димитров след 1944-та(Втора част)Васил Проданов23124Залезът на Европа: Трета част – Демографската гибел Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР