Полската актриса и модел ЛаЛуна Юник, известна още като Катаржина

...
Полската актриса и модел ЛаЛуна Юник, известна още като Катаржина
Коментари Харесай

Като живо Барби: Модел харчи милиони, за да прилича на популярната кукла

Полската актриса и модел ЛаЛуна Юник, известна още като Катаржина Александър, ще отпразнува 40-ия си рожден ден този октомври, само че външният ѝ тип приказва напълно друго.
               

Тя стана известна, откакто се причисли към актьорския състав на телевизионното риалити шоу „ Кралиците на живота “ през 2016 година Зрителите видяха ЛаЛуна за първи път таман след интервенция за увеличаване на дупето.

Оттогава тя е един от най-емблематичните героини в шоуто. С косата си, плътните си устни, огромните си гърди и огромно дупе, актрисата постоянно е наричана полската Ким Кардашиян.

Също като Ким К., новата звезда се грижи доста за тялото си като професионален модел на долни дрехи и татуировки. ЛаЛуна обожава своите мастила и можете да разберете това единствено като я погледнете. Голяма татуировка с кръст на врата ѝ постоянно е първото нещо, което забелязвате, а цялостен куп мастила могат да се видят, покриващи десния ѝ крайник и бедро.
               

ЛаЛуна не крие, че обича скъпите коли, първокласните облекла и аксесоари, както и любовта си към по-младите мъже. В последния сезон на шоуто Катаржина се концентрира върху подобряването на тялото си и уменията си в смесените бойни изкуства. Благодарение на цялата тази упорита работа, ЛаЛуна беше поканен в MMA. В изявление за RealnewsPL тя акцентира, че нейната пристрастеност към бойните изкуства не е нещо ново, само че по този начин или другояче това не е задоволително за нея, защото продължава да ляга под ножа още веднъж и още веднъж.

Въпреки че съгласно някои хора извънредно инвазивните процедури за възстановяване на хубостта на ЛаЛуна са ужасни, тъй като с всяка интервенция тя наподобява все по-малко като същински човек, моделът не обръща внимание на тези отзиви и твърди, че в действителност наподобява „ сладка “, гордо сравнявайки себе си с куклата Барби.

ЛаЛуна назовава Турция собствен „ втори дом “, защото постоянно лети натам, с цел да може обичаните ѝ пластични хирурзи да работят върху тялото ѝ. Само през последните няколко години моделът се подложи на доста процедури, които я направиха да наподобява изцяло друга от предходното си „ аз “.
               

Тя потвърждава това със остаряла фотография от 2006 година, а разликата е потресаваща. Както се очакваше, амбициозната моделка наподобява като нормално момиче, което в никакъв случай не бихте могли да разпознаете на улицата през днешния ден. По време на един от диалозите с почитателите си ЛаЛуна разкри и дълъг лист от пластични интервенции, на които се е подложила, с цел да може да се отличи от тълпата и да блесне през днешния ден по малкия екран.

Само с цел да назовем няколко, тя имаше процедури за изсмукване на краката, ръцете и гърба; възстановяване на котешки очи; покачване на вежди; покачване на бузите; малко ринопластика, с цел да направи върха на носа ѝ малко по-малък и по-извит; липосукция на брадичката; и, несъмнено, светата троица на пластичните интервенции – имплантиране на гърди, дупе и устни.
               

Съдейки по тези остарели фотоси, върху зъбите на Катаржина също е работено, а не толкоз от дълго време ЛаЛуна заяви за друго пътешестване до Турция, където си е направила още една ринопластика, както и процедурата „ лисичи очи “, като по този метод разшири листата с хирургични интервенции още повече.

Въпреки всичко наподобява, че дългият път към мечтаното тяло към момента не е завършил, откакто тя разгласява клипове с най-новите си „ усъвършенствания “ в обществените мрежи.

Видеозаписи, записани дни след интервенцията, демонстрират, че мечтаната ѝ визия е цялостна с жертви и болежка.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР