Половинката на Мауро Икарди и негов агент Уанда Нара реши

...
Половинката на Мауро Икарди и негов агент Уанда Нара реши
Коментари Харесай

Уанда Нара отрече да знае дали има левкемия, децата ѝ научили от медиите

Половинката на Мауро Икарди и негов сътрудник Уанда Нара реши да разгласява в обществените си мрежи вест за здравословното си положение, откакто станаха известни многочислените версии, които се разпространяваха след приемането й в санаториума Лос Аркос за " рутинни прегледи ". Преди дни в аржентинските медии се появи шокираща вест, че Уанда страда от левкемия.

" Някои проучвания бяха неверни ", удостовери моделът, бизнесдама, водеща и представител на Икарди. Освен това тя благодари за изразите на любов, оплака се от разпространяването на хипотетичната й клинична картина, обясни, че е вкъщи, в очакване на нови проби, и уточни, че ще резервира всичко в фамилната загадка, с цел да отбрани децата си.

До през днешния ден формален медицински отчет или известие от фамилията на Уанда в никакъв случай не е бил оповестен, затова това е първият път, когато има точна информация в това отношение. Последната изява на Уанда беше на церемония вечер на 9 юли, когато тя завоюва първата си статуетка за работата си в " Маскирания артист ".

Уанда и Икарди бяха възнамерявали пътешестване до Европа предходната седмица, само че го анулираха след " мощните й болки в стомаха ", от които тя се оплакваше и които я накараха да се подложи на незабавни проучвания.

Съобщението на Уанда Нара за нейното здравословно положение: " В сряда взех решение сама да си направя обикновен разбор, както нормално върша всякога, когато пътувам или един път годишно. Някои стойности не ми харесаха и взех решение да отида в болница, с цел да ги допълня с други прегледи. В четвъртък, също сама, напуснах клиниката, с цел да проведа повече проучвания на профилирано място, като се стремях да допринеса с повече информация за резултатите от първите си проучвания.

Като всички майки, аз се пробвах да скрия страховете и паниките си от децата си. Още повече че към момента нямаше точна диагноза. За страдание в петък получихме удостоверение от публицистите за диагноза, която аз самата нямах. Тогава не бяха минали и 24 часа от първото ми проучване. Децата ми постоянно са разбирали всичко от мен, аз постоянно приказвам с тях и това нямаше да е изключение. Но бих избрала да го направя след повече резултати и изследвания в ръка.

Благодаря на моето семейство, на всеки другар и на всеки един от вас, че ми показахте любовта, която изпитвате към мен. Вече съм у дома, очаквам още проучвания и последвам инструкциите на експертите, които ме съпровождат. Ще го запазя в загадка, изключително с цел да защитя децата си. "

Икарди качи изображение в профила си в Instagram този понеделник, на което може да се види по какъв начин се разхожда и прегръща Уанда в къщата, която имат в Санта Барбара. " Добро утро ", написа нападателят на Галатасарай.

От своя страна Макси Лопес, някогашният сътрудник на бизнесдамата, дойде през вчерашния ден от Европа, с цел да прекара време с децата си Валентино, Константино и Бенедикто, и разгласи, че ще остане в страната, " колкото е належащо ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР