Половинката на халфа на Реал МадридФедерико Валверде - Мина Бонино,

...
Половинката на халфа на Реал МадридФедерико Валверде - Мина Бонино,
Коментари Харесай

Половинката на Валверде коментира темата, която предизвика скандала около играча

Половинката на халфа на Реал МадридФедерико Валверде - Мина Бонино, употребява Туитър, с цел да разяснява тематиката към нейната бременност, която провокира удара на уругвайския национал в лицето на крилото на ВиляреалАлехандро Баена след снощния мач сред техните тимове.
 Удареният от Валверде състезател на Виляреал отхвърли да е предизвикал халфа на Реал Мадрид Удареният от Валверде състезател на Виляреал отхвърли да е предизвикал халфа на Реал Мадрид
Според локалните медии мотив за проявата на принуждение на Валверде е станала провокация на Баена в дуела сред Реал Мадрид и Виляреал за Купата на краля на 19 януари. Смята се, че тогава испанският състезател се подиграл на халфа на “лос бланкос ”, казвайки му: “Плачи в този момент, откакто детето ти няма да се роди ”. Това става няколко дни, откакто Бонино разкрива, че с Валверде са имали подозрения към това дали бременността ѝ ще бъде сполучлива, като след това тези съмнения се оказват неоснователни.

View this post on Instagram
A post shared by Mina Bonino (@minabonino)

Днес Баена първо отхвърли да е изричал тези думи, а по-късно показа обява в Туитър на консуматор, съгласно който разкритието на Бонино е станало в изявление месец след въпросния мач. Това обаче не е по този начин, защото тя визира тази тематика със собствен пост в Инстаграм на 15 януари. Раздразнена към разногласието за датата на разкритията, журналистката написа като коментар в Туитър следното: “Трябва ли да изляза и да дам пояснение за това по кое време ми споделиха, че бременността ми може да не продължи? Мълчахме съвсем два месеца, чакайки резултатите, с цел да знаем дали можем да продължим или не, откакто бременността ми към този момент беше в ПЕТИЯ месец. Границата е болката на различен човек и изтърпях задоволително, с цел да не дойдат да ме разпитват за датите към здравето на детето, което чакам. Въпреки всичко това, аз от сърце не поисквам на никого да му се постанова да премине през сходна обстановка ”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР