Положителните емоции във VIP Brother се завърнаха едва на финалната

...
Положителните емоции във VIP Brother се завърнаха едва на финалната
Коментари Харесай

Бащата на Алекс благослови семейство Петканови

Положителните страсти във VIP Brother се завърнаха едвам на финалната права на шоуто, написа през днешния ден.бг. По познатия сюжет, оживелите участници в шоуто се срещнаха със своите близки в "замръзнала " поза, само че пък сълзите от наслада не липсваха.

Най-голям товар се стовари от плещите на младото семейство Петканови. Бащата на Алекс влезе в къщата и даде благословията си за тяхната женитба. Той се обърна и към Дани с думите "Радвам се, че си ми шурей ".

"Алекс, аз съм с теб, тати. Всички те обичаме. Радвам се, че си ми щерка. Много триумф ви искам. Аз бих участвал на вашата женитба, в случай че знаех, че е същинска. Просто не знаех, че сватбата е същинска ", сподели той.

После Дани пък непосредствено изиска ръката на Алекс и получи заветното "Да ". Поне от епизода не стана ясно обаче дали някой непосредствен на Дани влезе да му вдъхне кураж няколко дни преди финала.

Иначе измежду сълзи и подсмърчания Джулиана Гани получи пояснение в обич от своя брачен партньор Станимир, майката на Тото също съумя да разчувства рапъра, а Енджи се срещна с ливанския си брачен партньор.

Майката на Мегз пък хвърли бомба за голяма фамилна драма.

"Искам да кажа няколко неща, за твоята изгубена дребна сестричка. Чувала съм и съм чела, че децата избират своите родители. Ти си избрала нас, не знам за какво, може би Бог по този начин е решил. Трябва да знаеш, че каквото и да се случва, който и да е против нас, ние сме едно семейство и се борим дружно. Ти си моят дребен войник ", съобщи тя. Шеф Петров пък най-сетне прегърна Мегз и я успокои с думите "Важното е да бъдеш от едно цяло ".

Сашка Васева също претърпя своите прочувствени моменти с появяването на щерка й Христина, а Марги Хранова се разчувства при появяването на синовете си Кристиян и Кирил и внука й Иван.

Финалът на шоуто е този петък, след което от 13 ноември влизат нова порция звезди в специфичния сезон Big Brother: Most Wanted!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР