Положителна енергия и спортна атмосфера изпълни залата на градския стадион

...
Положителна енергия и спортна атмосфера изпълни залата на градския стадион
Коментари Харесай

Клубове за здраве и дълголетие се събраха във Велинград

Положителна сила и спортна атмосфера извърши залата на градския стадион във Велинград. Повече от 3 часа 13 тима от разнообразни краища на България демонстрираха своите гимнастически композиции и потвърдиха, че спортът възпитава освен физически, а и морално.

Зоналният обзор по спортна гимнастика на клубовете,,Здраве и интензивно дългоденствие “ от Южна България бе открит с осъществяване на мажоретен състав към внушителен духов оркестър,,Димитър Мечев “ с началник Биляна Масларова. Овации събраха и дребните двойки на КСТ „ Импулс “ с началник Мая Кондарева.

Кметът на Община Велинград доктор Костадин Коев пожела триумф на всички и изрази своята поддръжка към спортистите. Обърна се особено към Семеен кодекс „ Здраве и дългоденствие ” Велинград във връзка 15 годишнината на клуба с думите „ Легнали сте ми на сърцето! ”. Приятелството ми с вас е от дълго време и ще продължава още дълго ”.Председателката на клуба Люба Зинкова му благодари от сърце за поддръжката и му връчи плакет.

Специални благодарности и плакети от ръководителя на Българската асоциация „ Спорт за всички„ Ирен Цветкова получиха също и госпожа Цвета Спасова за прелестната организация на събитието и ръководителя на Общинския съвет господин Бельо Мандраджиев, във връзка 70 години от основаването на Велинград.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР