Полк. Невяна Митева сваля пагона, за да стане кандидат за

...
Полк. Невяна Митева сваля пагона, за да стане кандидат за
Коментари Харесай

Невяна Митева не се възприема като кандидат на ГЕРБ

Полк. Невяна Митева смъква пагона, с цел да стане претендент за вицепрезидент до проф. Анастас Герджиков.  " Не се занимавам с политика, работя, дейна съм, поредна съм и най-много съм виновна “. Така показа себе си Митева. Тя твърди, че определяща в решението ѝ да се кандидатира за вицепрезидент е поддръжката на фамилията ѝ. 

Едно от провокациите в кариерата ѝ е било да влезе във Военната академия „ Г. С. Раковски “, тъй като до нейното кандидатстване дами не са били одобрявани. „ Не ми предоставяха опция да стигна до изпитите. На третата година ме позволиха да се явя, бях призната с отлични оценки “, сподели пред bTVкандидатът за вицепрезидент.

Поканена е персонално от претендента за президент проф. Анастас Герджиков, с който се познават от пет години. С президента Румен Радев се познава, само че не са работили директно дружно. " Не се схващам като претендент на ГЕРБ, и двамата с проф. Герджиков сме надпартийни. Готови сме да водим диалози с всички партии, които ни поддържат. Ако ни поддържат и други, това е добре пристигнало ", посочи Митева. С водача на ГЕРБ Бойко Борисов се срещнала в събота, когато била посетител на конференция на женската организация на партията.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР