Полицията започна разследване, след като мъж премахна уличен знак в

...
Полицията започна разследване, след като мъж премахна уличен знак в
Коментари Харесай

Мистерия на Банкси, когато ченгетата се обадиха, след като произведение на изкуството за 500 000 паунда премахна от мъж с резачки

Полицията стартира следствие, откакто мъж отстрани махленски знак в южен Лондон, изобразяващ произведение на известния художник Банкси.

Скандалният художник удостовери, че стои зад знака в обществените медии, споделяйки изображения на знака за прекъсване на трафика, затрупан с три самолета след обяд на 22 декември. Знакът за прекъсване беше подложен на кръстовището на Southampton Way и Commercial Пътят в Пекам, Южен Лондон.

Въпреки това, в границите на един час след откриването на инсталацията, мъж с резачки отстрани знака - със очевидци, уловили момента, като направиха фотоси. Балансиран нестабилно на велосипед Lime, единият от двамата мъже нападна задната част на знака с резци за болтове, преди едвам не да падне. Разбира се, Банкси не стои зад премахването.

Уличният художник е прочут със своите съоръжения като знака „ Стоп “, издигайки ги обществено, преди по-късно да ги изиска. Негови произведения са открити по целия свят.

В момента столичната полиция го третира като кра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР