Полицията във Враца пое охраната на хазартния бос Валери Тодоров-Дебелия,

...
Полицията във Враца пое охраната на хазартния бос Валери Тодоров-Дебелия,
Коментари Харесай

Ексклузивно в BulNews! Полицията пое охраната на врачанския хазартен бос Валери Дебелия, ето защо

Полицията във Враца пое защитата на хазартния необут Валери Тодоров-Дебелия, научи извънредно организация BulNews.
От 3 дни къщата на някогашния необут на ВИС-1 се пази от униформени, а самият той и неговото семейство изчезнаха. Не се виждат и черните джипове „ Мерцедес “, с които се придвижват те. Любопитното е, че патрулката не е спряла пред неговия дом, а против него, сред прилежащите блокове и мъчно се вижда.
Официалната причина за тези ограничения е статутът на Валери Дебелия като предпазен очевидец по делото за опита за неговото похищение. Привечер на 20 юли 2021 година, на метри от къщата в центъра на града, четирима въоръжени и маскирани мъже пробваха да го отвлекат. За тежкия престъпен случай заяви само медията ни.



През октомври същата година двама от нападателите са открити и арестувани - Д.Д. (на 30 години) и П.Т. (на 27 години). Оттогава те би трябвало да са в следствения арест и явно е пристигнало време делото да влезе в съда.
Неофициално обаче медията ни се снабди с информация, че тази причина е единствено фасада за надалеч по-важни показания на хазартния необут. Очевидно човек в системата за сигурност държи някой да не знае, че е разработван поради показанията на Валери Дебелия и по този начин се прави опит да бъде приспано неговото внимание.
Валери Тодоров е част от бурното минало, когато мутрите правеха каквото си желаят, защото страната бе слаба и бедна. Повече от несъмнено е, че той е бил очевидец на доста забавни събития, само че на този стадий не е ясно за кое от тях се е навил да пропее. Ако бъде стимулиран да е обстоен, Валери Дебелия може да сътвори работа на ГДБОП за най-малко 1 година. Вероятно това е цената, която би трябвало да заплати, с цел да остане жив.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР