Полицията във Велико Търново търси съдействие на гражданите във връзка

...
Полицията във Велико Търново търси съдействие на гражданите във връзка
Коментари Харесай

Второ денонощие издирват малкия Мариян от Николаево

Полицията във Велико Търново търси подпомагане на жителите по отношение на търсеното на изчезнало дете от стражишкото село Николаево. Второ денонощие органите на реда и десетки поданици на Стражица и село Николаево търсят едногодишният Мариян, който изчезна от къщата на родителите си във вторник вечерта, предава кореспондентът на БГНЕС за района.
18-месечното дете от село Николаево се търси от полиция, жандармерия и доброволци в региона на селото. Повече от 100 души – униформени и цивилни, обхождат дерета, изоставени здания, ревизират се кладенци и водоеми, само че от детето няма и диря.
„ Дойдоха органите на реда, пожарна, полиция, осветиха цялото село съвсем, претърсихме към 500 метра обсег с 40-50 индивида, търсихме, само че не можахме да намерим и диря. Полицаи има на всички места, следователи, криминалисти, кучета, безусловно всичко ”, сподели Стоян, татко на изчезналото дете.
В тъмната част на денонощието регионът се обхожда с термокамера.
Според родителите и жителите на Николаево едногодишният Мариян е похитен.
„ Всички допускаме едно и също, че детето е отвлечено. Това е доста забавен случай, това е мъничко дете, то не може да върви и устойчиво още. Не може да се отдалечи чак толкоз за 10-15 минути, че да не могат да го намерят ”, разяснява жена от селото.
Днес от Министерство на вътрешните работи Велико Търново излязоха с апел към жителите, пътували на 22 октомври сред 17:30 и 19:30 по маршрут Стражица – с. Николаево – Попово и назад, да се свържат с дежурната част на ОДМВР – Велико Търново на телефон: 0888481209.
По случая е формирано досъдебно произвеждане за неупражнен надзор и неположени грижи за дете.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР