Полицията в централна Япония арестува трима души за участие в

...
Полицията в централна Япония арестува трима души за участие в
Коментари Харесай

Суши тероризъм: Арестуваха трима шегаджии в Япония

Полицията в централна Япония арестува трима души за присъединяване в смешки в суши ресторант.

Действията, които наподобява стават все по-често срещани, бяха наречени онлайн " Суши тероризъм " („ #sushitero “ или „ #sushiterrorism “)и засегнаха финансовото положение на известните заведения за хранене в страната на изгряващото слънце. 

Шегаджиите са се снимали по какъв начин облизват споделени бутилки със соев сос или допират чинии с храна, движещи се по конвейерни ленти, преди да споделят видеоклиповете в обществените медии.

— 髙井 十蔵 (@ju__pippippi)
Една от засегнатите вериги заведения за хранене, заяви, че тримата са взели участие в „ извънредно злонамереното действие “ в нейния ресторант в град Нагоя на 3 февруари.

„ Надяваме се, че последните арести ще разрешат на обществеността да признае, че дейностите, които подкопават нашата основана на доверие конструкция за нашите клиенти, са „ закононарушение “, се споделя в изказване от сряда.

„ Нашата компания ще продължи да се стреми да усъвършенства в допълнение системата, с цел да предотврати сходни неудобства, тъй че клиентите да могат да се любуват на храната си безвредно и комфортно. Ще продължим да вършим всичко по силите си, с цел да … развиваме суши културата на конвейера, която е скъпа за Япония и в международен мащаб. “

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР