4-членно семейство е намерено мъртво в дома си, разтърсващ тих квартал на Илинойс

...
Полицията в тиха общност на около 30 мили извън Чикаго
Коментари Харесай

Полицията в тиха общност на около 30 мили извън Чикаго разследва след като четиричленно семейство, включително две деца, и трите им кучета бяха намерени мъртви в дома им в неделя вечерта.

Двамата възрастни, двете им деца и кучетата са открити с огнестрелни рани в дома им в Ромеовил, Илинойс, казаха служители.

Полицията не смята смъртта за убийство-самоубийство и разследва инцидента като убийство, каза заместник-началникът Крис Бърн от полицейското управление в Ромеовил по време на пресконференция в понеделник.

Възрастните жертви бяха идентифицирани като Алберто Ролон, 38, и Зораида Бартоломей, 32, а двете деца бяха момчета, според службата на съдебния лекар на окръг Уил.

Полицаи бяха изпратени до дома в блок 500 на Concord Avenue, за да извършат проверка на благосъстоянието, след като един от членовете на семейството не се появи на работа в неделя и обажданията от роднини останаха без отговор, което предизвика безпокойство, каза Бърн.

Полицията предполага, че стрелбата е станала някъде между 21 часа. Събота и 5 сутринта неделя.

„Ние не молим никого да се подслони на място. Ние не търсим активно никого в района, но винаги молим нашите жители да имат добро чувство за самосъзнание и да докладват всичко, което може да им се стори подозрително“, каза Бърн.

Полицейска лента заобиколи мястото на инцидента в понеделник, докато полицията беше видяна да изнася предмети от дома и да ги поставя в полицейски микробус, показва видео от филиала на CNN WBBM.

Карол Лав, която живее в съседство, каза на WBBM, че е била вкъщи през времето, дадено от полицията, но не е чула нищо.

„Искам да знам какво става, човече. Много, много е тихо. Невероятно тихо е“, каза друг съсед, Дан Луго, пред WBBM. „Тези неща не се случват тук. Това е много изнервящо. Сигурен съм, че целият квартал е разтърсен.“

Двете деца посещаваха R.C. Началното училище Hill, според съобщение, публикувано от началника на района Рейчъл Киндер, която нарече смъртта им „безсмислен акт на насилие с оръжие“.

„Този ​​жесток инцидент и загуба със сигурност ще предизвикат много емоции, притеснения и въпроси за цялата ни училищна общност“, каза Киндер.

Училището предлага ресурси за психично здраве и консултиране на своите семейства, според съобщението.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР