Полицията в София задържа трима мъже, специализирани в престъпления срещу

...
Полицията в София задържа трима мъже, специализирани в престъпления срещу
Коментари Харесай

Пишман крадци се скрили от ченгетата в обранния от тях апартамент, окафезиха ги

Полицията в София задържа трима мъже, профилирани в закононарушения против собствеността, оповестиха от Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР). Действията са подхванати директно след осъществена взломна кражба от апартамент на територията на ж.к. „ Левски “. Полицейска интервенция е извършена тази заран на територията на квартала от чиновници на секторите „ Грабежи “ и „ Кражби “.

Извършителите са пробвали да се укрият, само че са арестувани – единият в жилището - обект на кражбата, другите двама – в апартамент на горния етаж.

При следствието е открито, че посредством навлизане в жилище на горния етаж те са се спуснали с въже към жилището - цел на кражбата. Тримата мъже са пристигнали до обекта с автомобил, откраднат при започване на тази година от ж.к. „ Студентски град “, на който сложили регистрационни табели, отнети от друго транспортно средство.

Работата за документиране на цялостната незаконна активност на тримата арестувани продължава. Установява се съпричастността им и към други закононарушения срещу собствеността на територията на столицата. Тримата са арестувани за период до 24 часа.

Предстои събраните материали да бъдат докладвани на прокуратурата.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР