Полицията в София беше вдигната на крака, след като получи

...
Полицията в София беше вдигната на крака, след като получи
Коментари Харесай

Помните ли богаташкото синче с изпълнението край морето? Пак го хванаха в крачка

Полицията в София беше вдигната на крайници, откакто получи сигнал за шофиране с висока скорост и дрифтене по столичния бул. " Черни връх “.

Заподозреният още веднъж беше 20-годишният Георги Фиков и неговата алена кола. След малко гонене, малко след 22,00 часа, Фиков беше спрян на кръстовището на улиците " Граф Игнатиев " и " Раковски ".

" Кои правила не съблюдавам? Сега по какъв начин да не ги съблюдавам? Искат да ми създадат проби за опиати и алкохол, които ще излязат негативни, сподели пред bTV Георги Фиков, до момента в който беше спрян от чиновниците на реда и изчакваше.

Преди седмица прокуратурата се самосезира за противозаконните гонки и дрифтове по жълтите павета в София. Това стана след фрагменти в обществените мрежи, на които се вижда по какъв начин водачи на скъпи спортни коли дрифтират в центъра на столицата. Оказва се, че една от колите е ръководена още веднъж точно от Георги Фиков.

" Направиха ми акт на девети, аз си понесох наказването и ми сформираха акт “, изясни водачът.

Преди година 20-годишният Георги Фиков се сблъска със скъпия си автомобил с друга кола на пътя Ахтопол-Царево . За малко не се стигна до жертви. Тогава младият водач е влезнал в завой с над 100 км/час при ограничаване 30 км/час.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР