Полицията в София арестува жена, обвинена, че е карала собствената

...
Полицията в София арестува жена, обвинена, че е карала собствената
Коментари Харесай

Майка принуди непълнолетната си дъщеря си да проституира, изнудва клиентите ѝ

Полицията в София арестува жена, упрекната, че е карала личната си 17-годишна щерка да проституира. След това тя е изнудвала клиентите за пари, тъй като момичето е малолетно.

Майката е арестувана при акция на столичната полиция с белязани пари.

Установено е, че тя пускала разгласи в интернет за секс услугите, които предлага щерка ѝ. След като някой мъж се възползвал, започвала да го изнудвала.

Жената желала по 10 хиляди лв. всеки месец, с цел да не подаде сигнал в полицията, че момичето е малолетно. Един от мъжете обаче се свързал с органите на реда.

Криминалистите му дали 2 хиляди белязани лв.. Той ги предал на „ сводницата “, която била задържана с тях при акция на Столична дирекция на вътрешните работи. Тепърва ще се открива какъв брой са жертвите на схемата, оповестява „ 24 часа “.

Според закона сексът с малолетна, която е навършила 14 години, е закононарушение единствено в случай че тя се занимава с проституция. Наказанието е до 3 години затвор, в случай че е еднократно и до 5 години, в случай че е станало повече от един път или са взели участие най-малко двама души.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР