Полицията в Словакия арестува мъж, който заплашил да извърши атака,

...
Полицията в Словакия арестува мъж, който заплашил да извърши атака,
Коментари Харесай

След атаката в Прага: Задържаха и мъж в Словакия, който заплашил с нападение

Полицията в Словакия арестува мъж, който заплашил да извърши офанзива, сходна на тази в чешката столица. 64-годишен от град Жилина се обадил на незабавните служби, с цел да каже, че желае да се снабди с револвер и да направи - изтъквам - " това, което се случи в Прага ". Заради дейностите си мъжът може да влезе в пандиза за до две години.

В Чехия различен мъж беше арестуван, откакто заплашил да убие членовете на фамилията на нападателя от Карловия университет. От полицията са разкрили законно притежавано оръжие в дома му.

Този уикенд се стигна и до евакуация на летището в Прага след сигнал за пет бомби на един от терминалите. А след края на оповестения ден на печал - хората в града към момента не са се съвзели от всеобщата пукотевица.
В момента на стрелбата бях в метрото, избутаха ни назад вътре и нямах визия какво се случва. Когато се върнах у дома, разбрах какво се е случило. Въпреки че към момента съм в гимназията, жертвите са съвсем на моите години.
Симона Куклова, локална жителка

И през днешния ден десетки хора възпламениха свещи в памет на 14-те жертви на Давид Козак, който се оказа обвързван с още убийства от последните седмици, в това число това на личния си татко.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР