Полицията в щата Флорида съобщи за инцидент, при който мъж

...
Полицията в щата Флорида съобщи за инцидент, при който мъж
Коментари Харесай

Ревнив съпруг открадна пениса на любовник

Полицията в щата Флорида заяви за случай, при който мъж заплашил с оръжие любовника на брачната половинка си, завързал го, отрязал му пениса и избягал с него.

49-годишният мъж от Флорида бил хванал съседа си да прави секс със брачната половинка му през май, предходната седмица решил да си отмъсти като отрязал пениса му с ножица.

Няколко часа по-късно служителите на реда съумели да арестуват 49-годишния Алекс Бония, който нахлул в дома на съседа си, завързал го под опасността на огнестрелно оръжие, отрязал му пениса с ножица и избягал с него, като го занесъл у дома, написа lawandcrime.com.

Алекс Бония е упрекнат в тежко нахлуване, потребление на огнестрелно оръжие, свирепост към дете и кражба с щурм. Обвинението в свирепост във връзка с дете произтича от съществуването на две деца в дома на жертвата по това време.

Пострадалият е приет в болница. Не е ясно дали медицинските експерти са съумели да прикрепят още веднъж пениса на мъжа в болничното заведение, където той е бил откаран за лекуване.

На обвинения е наложена глоба от 1 250 000 $.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР