Полицията в САЩ предупреди собствениците на автомобили да не оставят

...
Полицията в САЩ предупреди собствениците на автомобили да не оставят
Коментари Харесай

Лесен трик със смартфон позволява на крадци да виждат какво има в колите ни

Полицията в Съединени американски щати предизвести притежателите на коли да не оставят скъпи движимости в своите коли заради зачестилите обири от този вид. Властите споделят, че доста притежатели разчитат на тъмното фолио на стъклата и оставят смарт телефони, портфейли и други скъпи движимости в колите си. Дори и най-тъмното фолио на стъклата, обаче може елементарно да бъде „ прескочено “ от крадците с елементарен трик.

С помощта на смарт телефон, крадците елементарно могат да видят какво има в автомобила. Независимо от марката и модела на устройството, злосторниците употребяват камерата и функционалността ѝ за автоматизирана експонация на светлината. По този метод телефонът автоматизирано демонстрира на екрана явен облик за това какво има в автомобила.

Това е следващ трик в ръкава на крадците, които употребяват разнородни елементарни, само че ефикасни способи, с цел да реализиран своето. Наскоро ви съобщихме за други трикове, които те употребяват, като да вземем за пример слагането на проследяващи устройства и други.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР