Полицията в Русе разследва тежко престъпление.Жената на общинския съветник от

...
Полицията в Русе разследва тежко престъпление.Жената на общинския съветник от
Коментари Харесай

Коя е убитата и разчленена жена в Русе?

Полицията в Русе проверява тежко закононарушение.

Жената на общинския консултант от ГЕРБ в Русе – Бедрос Пехливанян, е открита убита и разчленена край Русенски Лом.

Сигналът за изгубването на Ери Пехливанян е подаден в петък от близки на дамата. След оглед на фамилното жилище, проверяващите намират следи от влизане с щурм. По информация на от къщата са липсвали и 50 хиляди лева

В понеделник по поречието на Русенски Лом проверяващите намират разчлененото тяло на жена. Все още тялото не е разпознато, само че по всяка възможност останките са на изчезналата Ери Пехливанян.

Късно нощес полицията в Русе е задържала двама мъже от русенското село Иваново, които са създали цялостни признания и са отвели проверяващите до разчлененото тяло на жертвата. Арестуваните са с голям брой престъпни прояви. Единият от тях е 49-годишен някогашен състезател.

Еранухи Пехливанян е приключила Ветеринарно-медицинския институт в Стара Загора през 1988 година и по специалност е зооинженер. Със брачна половинка ѝ имат един наследник.

В данъчната си декларация, подадена при започване на 2020 година пред КПКОНПИ, Бедрос Пехливанян показва, че фамилно има 3 автомобила БМВ за общо 301 600 лв., като най-новото попълнение е негово персонално, закупено през 2016 година за 131 000 лв., а останалите две са на името на брачната половинка му Еранухи, написа в. "Утро ".

Двамата заявяват общо 8 депозита в лв. и евро за над 540 000 лв. като съществена част от тях са на името на половинката му. Като налични спестявания съветникът е показал 13 000 лв.. Семейството е притежател на 13 парцела най-вече в Русе, които има напълно или обособени дялове като множеството са добити обратно във времето и също са на много солидна стойност - 277 729 лв.. Съпрузите заявяват владение на акции в "Алианс сървиз " ЕАД, където съветникът е член на борда на шефовете. Самият Пехливанян показва, че е шеф и има 100% от "Гален Русе " ЕООД, "Гален " ЕООД, "Астрейфарм " ЕООД, "Херонфарм " ЕООД.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР