Полицията в Пловдив разследва инцидент, при който възрастна жена падна

...
Полицията в Пловдив разследва инцидент, при който възрастна жена падна
Коментари Харесай

Възрастна жена падна в необезопасена шахта в Пловдив

Полицията в Пловдив проверява случай, при който стара жена падна в необезопасена шахта на ремонитирана улица в града нощес. Тя е със счупено бедро и е настанена в незабавното поделение на университетската болница. В центъра на Пловдив от месеци се правят поправки на улиците по европейски план.

Пловдив

Пожарникари извадили дамата от шахтата и през днешния ден е била оперирана в университетската болница „ Свети Георги ”. Фирмата, която прави ремонта, продължава работа по тротоарите в региона, само че придвижването на коли и хора още веднъж основават заплаха от произшествия.

Все още не е обезопасена шахтата, в която нощес падна старата жена

В мнение до медиите от компанията реализатор декларират, че шахтите в ремонтирания сектор са били покрити и сигнализирани, само че сега на случая предпазното платно най-вероятно е било преместено или откраднато. Заявиха, че съжаляват за случая и показаха готовността си да оказват помощ на потърпевшата жена.

От община Пловдив, която е възложител на ремонта на улицата оповестиха че отговорникът за обектите е в отпуск и не могат да вземат мнение.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР