Полицията в Пазарджик иззе шофьорската книжка на кмета на града

...
Полицията в Пазарджик иззе шофьорската книжка на кмета на града
Коментари Харесай

Курназ - полицайче самоотвержено взе книжката на всемогъщия кмет на Пазарджик, но вижте само какво го чака сега!

Полицията в Пазарджик иззе шофьорската брошура на кмета на града Тодор Попов. Той е отказал да бъде тестван за алкохол при акция, провела се нощес, заяви bTV. Според закона освен това състояние се ползва административна глоба, документът за правоуправление е конфискуван незабавно на място, като е лишен от правото да кара 2 години.
Кметът се забърква непрестанно в кавги. Името му нашумя около разкритията за парцелите му. Тогава бяха правени инспекции и всичко потъна в прахуляк. Преди време журналистически следствия разкриха, че брачната половинка му печелила публични поръчки за поправки в Пазарджик посредством нейна компания. Скандалът също затихна. За Тодор Попов се писа в медиите и когато беше осъществено зверското ликвидиране на секретарката му и пиарка Татяна Стоянова. Престъплението остана неразкрито.
В Пазарджик считат, че Тодор Попов е недостижим и ще я оправи с връзки глобата за отнетата брошура, написа лупа. Дали курназ полицайчето ще го покачат или ще го пратят да мете коридора в полицейското ръководство, взеха да залагат в града. 
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР