Полицията в Ню Йорк разследва дали Ивана Тръмп е паднала

...
Полицията в Ню Йорк разследва дали Ивана Тръмп е паднала
Коментари Харесай

Полицията разследва дали Ивана Тръмп е починала след падане по стълбите

Полицията в Ню Йорк проверява дали Ивана Тръмп е паднала по стълбите, преди да почине, съгласно голям брой отчети.

Ивана Тръмп, първата брачна половинка на някогашния президент Доналд Тръмп, почина в четвъртък на 73 години , заяви фамилията й.

Причината за гибелта не е оповестена публично.

Полицейското ръководство на Ню Йорк проверява дали Ивана Тръмп е паднала по стълбите на жилището си в Upper East Side в Ню Йорк, съобщи The New York Times , цитирайки двама неназовани чиновници на правоприлагащите органи, осведомени с въпроса.

ABC News съобщи , базирайки се на неназовани полицейски запаси, че Тръмп е открита в безсъзнание и без да реагира в долната част на стълбите в жилището си и че полицията проверява дали тя е паднала по стълбите.

Беше посочено, че Ивана постоянно ходела при коафьор на име Салих Чакърджа в Ню Йорк. Фризьорът изясни, че Ивана Тръмп не е пристигнала на срещата си в четвъртък.

Пред уеб страницата на английския вестник Дейли Мейл Чакърджа сподели: „ Познавам я от 20 години. Тя беше доста блага жена и бяхме шокирани и натъжени, когато научихме новината за нейната гибел. Имаше час за 14.00 през днешния ден, само че го анулираха. "

Фатих Чакърджа, който работи с брат си в салона Салих покрай къщата на Ивана Тръмп, уточни още: „ Знаех, че ще отива в Сен Тропе. Тя пристигна в петък предходната седмица и ѝ направих прическа. Беше толкоз прелестен човек. Изглеждаше здрава и щастлива. Беше доста любящ и грижлив човек. “

ABC News също заяви, че парамедиците са реагирали на сигнал за сърдечен арест в жилището й в четвъртък и са разкрили 73-годишна жена, която по-късно е оповестена за мъртва на място.

Нямаше признаци за влизане в дома на Тръмп, сподели един от чиновниците пред The ​​Times.

Говорител на нюйоркската полиция сподели пред Insider, че полицията чака правосъдния доктор да удостовери по какъв начин е умряла.

Ивана Тръмп има три деца от някогашния президент: Доналд Тръмп младши, Иванка Тръмп и Ерик Тръмп.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР