Полицията в Милано закопча 60-годишния българин Митко Колев Мишев и

...
Полицията в Милано закопча 60-годишния българин Митко Колев Мишев и
Коментари Харесай

Арестуваха в Милано българин, издирван за жестоко убийство

Полицията в Милано закопча 60-годишния българин Митко Колев Мишев и го заключи в локалния затвор „ Сан Виторе “, оповестява "Монитор ".

Нашенецът е бил арестуван по искане на Районния съд във Враца, като е бил „ закован “ на централната улица „ Турати “, по която се движел самичък с мощен джип с българска регистрация.

По подигравка на ориста задържаният е бил спрян за рутинна инспекция на броени метри от генералното консулство на нашата страна в столицата на региона Ломбардия.

Медиите в Милано оповестиха Мишев за нечовечен женеубиец, защото преди 15 години той бил претрепал брачната половинка си с юмруци и ритници. После бил вкаран в пандиза за доста години напред, само че през 2019 година се възползвал от различна мярка за задържане поради положително държание. Тя му осигурявала на процедура съвсем цялостна независимост, без значение от обстоятелството, че имал да излежава още 18 години пандиз.

Мишев се възползвал от мярката и единствено няколко седмици по-късно избягал в чужбина. От тогава той бил издирван къде ли не в цяла Западна Европа като изключително рисков нарушител. Италианските правораздавателни органи чакат искане от българската страна за изгонването на беглеца и връщането му в родината.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР