Полицията в Мездра пипна двама мъже, оборудвани с незаконни оръжия

...
Полицията в Мездра пипна двама мъже, оборудвани с незаконни оръжия
Коментари Харесай

В Мездра хванаха мъж, въоръжен като за война

Полицията в Мездра пипна двама мъже, оборудвани с противозаконни оръжия и муниции, оповестиха от Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи.
На 28 август, след оперативни дейности, в Мездра е спрян за инспекция лек автомобил „ Субару “, който е благосъстоятелност и ръководен от 46-годишен мъж от железничарския град. В автомобила пътувал и различен 41-годишен негов съгражданин. По време на инспекцията полицейските чиновници разкрили в автомобила 2 старинни капсулни револвера без идентификационен номер и газов револвер с подложен пълнител с муниции.
Последвала инспекция в жилищата на двамата, където са открити 2 старинни капсулни пушки с работещи пускови механизми и 2 револвера без марка и модел и без идентификационен номер, както и ловни и бойни муниции, за които няма позволение за предпазване, носене и приложимост.
В къща в село Ребърково, населявана от единия мъж, са открити и конфискувани 10 револвера и револвера с разнообразни марки, модели и идентификационни номера. Открити са още 3 старинни капсулни пушки без марка и модел, 22 ловни и бойни патрони с друг диаметър, както и голям брой елементи за огнестрелни оръжия. Образувано е досъдебно произвеждане. В районно управление (на МВР) Мездра е арестуван 46-годишния мъж.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР