Полицията в Маями издирва мъж, изчезнал на борда на круиз на Деня на труда

...
Полицейските следователи в Маями-Дейд издирват пътник от круиз, който за
Коментари Харесай

Полицейските следователи в Маями-Дейд издирват пътник от круиз, който за последно е бил видян на борда на кораб на круизната линия Carnival на Деня на труда, съобщиха властите във Флорида и сестрата на пътника

„Кевин Макграт, на 26 години, е видян за последно в района на пристанището на Маями“, се казва във флаер за изчезнало лице, издаден от полицейското управление на Маями-Дейд.

Макграт, жител на Флорида, беше на круизния кораб Carnival Conquest, който напусна Маями в петък и се отправи към Бахамите за уикенда, преди да се върне в Маями в понеделник, каза сестра му Даниел Макграт пред CNN.

Даниел Макграт, която не беше на кораба, каза, че брат й и семейството са на круиза, за да отпразнуват 60-ия рожден ден на баща си.

Карнавалът Круизен кораб Valor отплава от пристанището на Ню Орлиънс в Ню Орлиънс, Луизиана, САЩ, в четвъртък, 3 март 2022 г. Круизният кораб Carnival Valor отплава от пристанището на Ню Орлиънс в Ню Орлиънс, Луизиана, САЩ, в четвъртък, 3 март 2022 г. Люк Шарет/Блумбърг/Гети изображения/файл

Семейството първо забеляза, че Макграт липсва, след като той не се появи на закуска в понеделник сутринта, каза сестра му. „Когато той не се появи на закуска, това беше тревожно, така че те (членовете на семейството на Макграт) отидоха да го потърсят. След като не можаха да го намерят, те се обърнаха към персонала на кораба за помощ“, каза тя.

„В понеделник сутринта, след като Carnival Conquest се върна в ПортМаями, гост съобщи за изчезнал член на семейството“, се казва в изявление на Carnival Cruise Line. „Нашето разследване продължава, включително многобройни прегледи на видеозаписи от затворена верига и ние също си сътрудничим с правоприлагащите органи и бреговата охрана на САЩ.“

Макграт, който е ветеран от армията и баща на две деца, е записан на видео от мобилен телефон, докато се наслаждава на музиката на живо на кораба. „От това, което ми казаха, той си е прекарал невероятно. Беше в добро настроение, казаха всички“, каза сестра му пред CNN.

Круизният кораб Carnival Conquest стои акостиран в Маями през октомври 2021 г. Круизният кораб Carnival Conquest стои акостиран в Маями през октомври 2021 г. Ребека Блекуел/AP

„Той нямаше да изчезне“

Служители на карнавала казаха на семейството, че последната карта на Макграт е била използвана за влизане в стаята му около 3:30 сутринта в понеделник, каза сестра му.

Kevin McGrath Кевин Макграт Полицията на Маями-Дейд

„Той нямаше да изчезне и да не каже на никого, особено на баща ми, къде е. Това не е нещо, което брат ми би направил“, добави тя. „Цялото ми семейство го приема ужасно. Просто ни е гадно.“

Служителите на Carnival казаха на семейството, че системата за откриване на кораба зад борда никога не се е задействала, така че те се обърнаха към полицията в Маями за помощ, каза сестрата на Макграт пред CNN.

„Нещо не е наред. Няма начин брат ми просто да изчезне във въздуха по този начин. Искаме някои отговори. Днес е ден четвърти и не знаем нищо за местонахождението му. Нищо не са открили“, каза тя.

Бреговата охрана първоначално подпомогна полицейското управление на Маями-Дейд и служителите на Флорида за дивата природа при търсене във водата, след като беше уведомена, че Макграт е изчезнал в понеделник около 11 часа сутринта, каза говорител на бреговата охрана пред CNN.

„Екипажите претърсиха близо 3300 квадратни морски мили, общ екип от над 80 часа“, преди да преустановят търсенето си, каза бреговата охрана.

Моля, всеки, който има информация, да се свърже с полицията на Маями-Дейд.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР