Полицията в Луисвил спаси пленница, прикована към пода на дома си в драматично видео от бодикамера

...
Полицията в Луисвил разпространи запис от бодикамера, показващ драматичното спасяване
Коментари Харесай

Полицията в Луисвил разпространи запис от бодикамера, показващ драматичното спасяване на жена, която беше намерена прикована към пода на къща, след като съседи чуха виковете й за помощ.

Кадри от носени от офицери бодикамери на 16 август показват двама офицери, обикалящи около двуетажната къща в блок 1700 на Bolling Avenue, за да намерят път вътре. Полицаите обаче бързо научиха, че всички врати и прозорци на първия етаж са напълно барикадирани, каза полицейското управление на метрото в Луисвил.

Съседите дадоха на полицаите стълба, която те използваха, за да се изкачат до прозорец на втори етаж, който беше разбит.

Полицаите се качиха вътре, където откриха обезпокоителна сцена.

Жената, която викаше за помощ, имаше верига увита около врата й и закопчана с катинар. Другият край на веригата е бил завинтен за пода, каза полицията.

Полицаите открили брадвичка в стаята и можели да се видят на видео как отрязват края на веригата, завинтена към подът. След като освободиха жената, полицаите я изведоха безопасно извън дома, където пожарникарите използваха резци, за да свалят веригата от врата на жената.

Полицията каза, че заподозрян е арестуван във връзка със случая два дни след това спасяването на жената.

Заподозреният, идентифициран като 36-годишният Мойзес Мей, е обвинен в отвличане, две обвинения за нападение и терористична заплаха, според WDRB. Той също така беше обвинен в сплашване на участник в съдебния процес, безсмислено застрашаване и тормоз.

Жертвата, Джоана Уилсън, говори пред станцията за изпитанието, като твърди, че Мей, нейният отчужден приятел и неин баща дете, я накара да съблече дрехите си, използва мачете, за да я подстриже и я заплаши, че ще я убие.

„Той ме накара да се съблека гола, той сложи веригата на врата ми. Той се обади на приятеля си и каза: „Трябва да занеса това оборудване обратно на Лоу. Когато се върна, ще те убия“, каза Уилсън на изхода. „Имах само няколко минути, за да изляза.“

Уилсън каза, че е била окована в къщата около пет часа, преди полицията да пристигне. Тя каза, че е споделяла дома с Мей.

Тя каза на станцията, че детето й е отседнало при семейството.

Андреа Вакиано от Fox News допринесе към този отчет.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР