Полицията в Лом задържа изпечен апаш, който се съблякъл гол

...
Полицията в Лом задържа изпечен апаш, който се съблякъл гол
Коментари Харесай

Арестуваха гол апаш, яхнал пилон с трибагреника в село Якимово

Полицията в Лом задържа изпечен крадец, който се съблякъл гол и се покачил на пилона с националния байрак пред общинската администрация в село Якимово. Хулиганът ще бъде изправен пред съда, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана.

Грозното представление се разиграло към 15 часа в четвъртък на центъра на Якимово – на 31 км от Монтана. 42 годишният Венелин О. се появил грубо пийнал на площада пред локалната администрация, захвърлил облеклата си до голо и се покачил на един от пилоните пред общината, на който се веело българското знаме.

От високото място апашът почнал да псува и сипе обиди към преминаващите мъже и дами. Информирани за зрелището, локалните служители на реда бързо пристигнали, смъкнали пияницата от пилона и го отвели в ареста. Голият гуляйджия е прочут в региона като Вени Графа и има богато престъпно досие, споделиха криминалисти.

Апашът е арестуван неведнъж за обири, побои и газене на човек. В пияно положение, в каквото изпада постоянно, става нападателен и непредвидим, разясниха служители на реда. На Венелин О. е формиран акт и ще бъде даден на съд за хулиганските си дейности, обявиха от дирекцията на Министерство на вътрешните работи.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР